by Vicboe 

Wat wil een ballon zeggen in een kindertekening

0 Comments

Als het een tekening is over een feestje, dan past de ballon bij het feestje. Als een ballon in een andere context getekend wordt, kan het zijn dat je kind van iets afscheid neemt of iets wilt loslaten of losgelaten heeft. Een ballon kan ook een droom of wens uitbeelden.
Al gemerkt dat er een ballon staat in ons logo  ? De ballon staat voor de droom of wens van een kind om eens zijn eigen boek of strip te maken (iets waar wij dan natuurlijk voor zorgen), maar kan ook staan voor een verhaal of tekening waarmee een kind zijn gevoelens, emoties of een gebeurtenis kan uiten om deze dan los te laten. Schrijven en tekenen helpt immers om iets te verwerken. Zeker als het niet gemakkelijk is om over iets te praten. De ballon in ons logo, is eigenlijk de ballon die staat voor wat jouw kind maakt met zijn eigen boekje of strip. Een boek of strip die hem of haar kan doen vliegen en meenemen naar een andere wereld. Wil je meer uitleg over de betekenis van kindertekeningen ? Ga naar www.kinderenbeterbegrijpen.nl

Via deze site kan je ook een masterclass online volgen :

https://kinderenbeterbegrijpen.nl/masterclass-kindertekeningen-lezen-beg…

About the author 

Vicboe

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates