by Vicboe 

Hoe een stripverhaal tekenen: Wilco van Nachtwacht

0 Comments

Stripverhaal tekenen

Voor de kinderen die graag een stripverhaal willen tekenen, publiceerde Het Laatste Nieuws onlangs een interessant filmpje waarin Steve van Bael, de tekenaar van het stripverhaal over de nachtwacht het personage Wilco tekent. Actueel, aangezien Gio Kemper recent tweede werd bij het programma The masked singer.

De link naar het filmpje hoe je Wilco kan tekenen, kan je via deze link zien. Het duurt iets meer dan 4 minuten. En nu oefenen maar om je eigen stripverhaal te kunnen maken. Wie een foto post van zijn eigen tekening, maakt kans om een gesigneerd stripverhaal van de nachtwacht te winnen. Doen!

Lees ook:

Dagdromen of zich vervelen is goed.
Je kind heeft een eigen flow: tips voor het ochtendritueel

About the author 

Vicboe

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates