by Vicboe 

Strips leren tekenen: Urbanus en Amedee

0 Comments

strips tekenen

Het kan een hele uitdaging zijn om een strip te tekenen, zelfs al teken je graag en heb je misschien het al eens geprobeerd. Maar wie niet durft iets moeilijks te doen, die leert niets bij. Om jullie te helpen, een link naar een filmpje op de website van Het Laatste Nieuws waarin Urbanus toont hoe hij zichzelf en ook Amedee tekent. Het filmpje duurt nog geen drie minuten. Zie je het na het bekijken van het filmpje nog niet zitten. In deze blogpost staat nog een link naar een filmpje, maar dan over hoe je Wilco van Nachtwacht tekent. Aarzel niet probeer het. Lukt het niet? Geen probleem, niemand kan onmiddellijk mooie stripfiguren tekenen. Dat vraagt tijd om veel te oefenen. Vooral niet opgeven, doorzetten en wie weet ligt er binnenkort een eigen gemaakt stripverhaal op je te wachten.

Lees ook:

De superkracht van Harry Potter
Dagdromen of zich vervelen is goed

Foto: Brett Jordan via Unsplash

About the author 

Vicboe

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates