Vele prachtige initiatieven zoeken geld, wij zouden het liever anders zien, maar ook wij zoeken fondsen om dit prachtige project verder te kunnen uitwerken.

Verenigingen of bedrijven die overwegen om financiële ondersteuning te geven, kunnen contact opnemen via het contactformulier of bokido@proximus.be en dan bezorgen wij u een sponsormap met alle mogelijkheden. JCI Knokke-Heist en vertalingsbureau Conducta heeft ons zo al gesteund, dus waarom zou jij dat ook niet doen ?

In ruil kan uw logo, naargelang het bedrag, vermeld worden op verschillende plaatsen : website of in de box, enzovoort.... In onze sponsormap vindt u meer uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Bedrijven die structureel voor een langer periode willen ondersteunen op grafisch, logistiek of technologisch vlak, mogen natuurlijk ook altijd contact opnemen via het contactformulier, via mail bokido@proximus.be of telefonisch. Daar zeggen we zeker geen nee tegen.

U wilt toch ook uw logo op deze fantastische website vermeld zien ?

Onze website wordt binnenkort vertaald naar het Frans. Stel u voor dat uw logo ook Franstalige gezinnen zou kunnen bereiken ? Hoe schitterend zou de wereld dan niet zijn ?

Vind u dit om één of andere reden niet interessant (wij kunnen niet in uw hoofd kijken, gelukkig maar) ?

Dan  is zijn er nog mogelijkheden om ons te steunen :

- U plant een aankoop op internet. Neem dan eens een kijkje of de webshop waar je iets wilt kopen niet op www.trooper.be staat. Ja ? Fantastisch. Als u eerst naar www.trooper.be/cunamo gaat en dan naar de webshop van uw keuze, krijgen wij een percentage van het aankoopbedrag. En het beste nieuws is dat het u niets kost ! Maar u steunt ons toch. Geniaal gewoon.

- U wilt uw personeel verrassen met sinterklaasgeschenken voor hun kinderen ? Waarom niet met boxen "mijn stripverhaal", "mijn verhaal" of "mijn tekeningen" voor de kinderen ? En weet u wat : het resultaat van al die verhalen kan onder de kinderen van het personeel uitgewisseld worden. Zo kan u uw eigen bedrijfsbibliotheek voor kinderen maken.
 

En nog een extra argument : bij elke box of boekje schrijfmagie die we verkopen,  gaat er 1 euro naar vzw Bednet (steun zieke kinderen) en vzw Pelicano foundation (steun arme kinderen). Dus u steunt ook hen door kinderen te helpen hun verhalen te laten drukken in een écht boek of strip. Het verhaal van het ene kind zal het andere kind steunen. Wie wil zoiets niet ondersteunen ?

We plannen ook enkele workshops met lezing jeugdauteurs, illustratoren en striptekenaars of lezingen over strips en boeken. Heeft u interesse om alleen dit te steunen ? Dat kan ook. Neem gewoon eens contact op.